Sponsorer

Vi er en lille lokal idrætsforening i Førslev som har fodbold, petanque, gymnastik og badminton. Aldersfordelingen spænder vidt fra ungdomen som går til fodbold eller gymnastik, til de ældre som spiller senior fodbold eller badminton, til de ældste som mødes til petanque en gang ugentlig. Hvis rammerne skal være optimale for børn, unge og voksne når de kommer til træning, er det nødvendigt med sponsorer – og derfor skriver vi til jer!

Vi har haft stor fremgang i medlemstallet de sidste år, og vi føler det er vigtigt sporten også trives i de små byer og samfund.
Vi ønsker naturligvis at forsætte fremgangen og derfor vil vi høre om I vil være med til at sponsorere Førslev IF i 2018 og bidrage med hvad I selv finder passende. Alt efter hvor stort sponsoratet er, er der mulighed for at komme på vores spillersæt, træningstøj, få navn/reklame på vores nye hjemmeside www.forslevif.dk samt mulighed for at få bandereklame ved vores kampbane og klubhus.

Hvis ovenstående skulle have fanget din/Jeres interesse kan sponsoransvarlige i Førslev IF, Kenneth Nivå kontaktes på 51 34 80 52

På vegne af Førslev IF og dets medlemmer takker vi for opmærksomheden! :-)

sponsor 01  sponsor 02   sponsor 03
sponsor 04 sponsor 11 sponsor fredenielsen
sponsor 07 sponsor 08 sponsor 09 
sponsor toemrer sponsor 12 sponsor 14